fbpx
 • SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 40mm SM-R930NZKAEUC GRAPHITE

  Garancion: 24 muaj
  * Lloji: SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 40mm SM-R930NZKAEUC GRAPHITE
  * Sistemi operativ: Android Wear OS 4, One UI Watch 5
  * Ekrani: 1.3” Super AMOLED
  * Rezolucioni: 432 x 432 px (~ 453 ppi dendësia)
  * Ndërtimi: Para xhami (kristal safir), kornizë alumini
  * Mbrojtja: Kristal safiri
  * Chipset: Exynos W930 (5 nm)
  * CPU: Dual-core 1.4GHz Cortex-A55
  * GPU: Mali-G68
  * 2GB Ram Memorie, 16 GB Memorie e brendshme
  * Sensorët: Akselerometër, xhiro, busull, rrahje zemre, barometër, termometër (temperatura e lëkurës)
  * Altoparlanti: Po
  * Bluetooth: 5.3, A2DP, LE
  * Pozicionimi: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  * NFC: Po
  * Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
  * SIM: eSIM
  * Bateria: Li-Ion 300 mAh
  * Ngjyra: Graphite

  299.00319.00
 • SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 CLASSIC 47mm SM-R960NZSAEUC SILVER

  Garancion: 24 muaj
  * Lloji: SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 CLASSIC 43mm SM-R950NZKAEUC GRAPHITE
  * Sistemi operativ: Android Wear OS 4, One UI Watch 5
  * Ekrani: 1.3” Super AMOLED
  * Rezolucioni: 432 x 432 px (~ 453 ppi dendësia)
  * Ndërtimi: Para xhami (kristal safir), kornizë alumini
  * Mbrojtja: Kristal safiri
  * Chipset: Exynos W930 (5 nm)
  * CPU: Dual-core 1.4GHz Cortex-A55
  * GPU: Mali-G68
  * 2GB Ram Memorie, 16 GB Memorie e brendshme
  * Sensorët: Akselerometër, xhiro, busull, rrahje zemre, barometër, termometër (temperatura e lëkurës),
  sensor 3D Hall
  * Altoparlanti: Po
  * Bluetooth: 5.3, A2DP, LE
  * Pozicionimi: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  * NFC: Po
  * Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
  * SIM: eSIM
  * Bateria: Li-Ion 300 mAh
  * Ngjyra: Graphite

  399.00419.00
 • SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 CLASSIC 47mm SM-R960NZSAEUC SILVER

  * Lloji: SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 CLASSIC 47mm SM-R960NZSAEUC SILVER
  * Sistemi operativ: Android Wear OS 4, One UI Watch 5
  * Ekrani: 1.5” Super AMOLED
  * Rezolucioni:480 x 480 px (~ 453 ppi dendësia)
  * Ndërtimi: Pjesa e përparme me kristal safir, kornizë çeliku inox
  * Mbrojtja: Kristal safiri
  * Chipset: Exynos W930 (5 nm)
  * CPU: Dual-core 1.4 GHz Cortex-A55
  * GPU: Mali-G68
  * 2GB Ram Memorie, 16 GB Memorie e brendshme
  * Sensorët: Akselerometër, xhiro, busull, rrahje zemre, barometër, termometër (temperatura e lëkurës),
  sensor 3D Hall
  * Altoparlanti: Po
  * Bluetooth: 5.3, A2DP, LE
  * Pozicionimi: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  * NFC: Po
  * Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
  * SIM: eSIM
  * Bateria: Li-Ion 425 mAh
  * Ngjyra: Silver

  429.00449.00
 • SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 44mm SM-R940NZSAEUC SILVER

  Përshkrimi

  * Garancion: 24 muaj
  * Lloji:SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 44mm SM-R940NZSAEUC SILVER
  * Sistemi operativ: Android Wear OS 4, One UI Watch 5
  * Ekrani: 1.5” Super AMOLED
  * Rezolucioni: 480 x 480 px (~ 453 ppi dendësia)
  * Ndërtimi: Para xhami (kristal safir), kornizë alumini
  * Mbrojtja: Kristal safiri
  * Chipset: Exynos W930 (5 nm)
  * CPU: Dual-core 1.4GHz Cortex-A55
  * GPU: Mali-G68
  * 2GB Ram Memorie, 16 GB Memorie e brendshme
  * Sensorët: Akselerometër, xhiro, busull, rrahje zemre, barometër, termometër (temperatura e lëkurës)
  * Altoparlanti: Po
  * Bluetooth: 5.3, A2DP, LE
  * Pozicionimi: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  * NFC: Po
  * Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
  * SIM: eSIM
  * Bateria: Li-Ion 425 mAh
  * Ngjyra: Silver

  329.00349.00
 • SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 40mm SM-R930NZEAEUC ROSE GOLD

  * Garancion: 24 muaj
  * Lloji: SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 40mm SM-R930NZEAUEC ROSE GOLD
  * Sistemi operativ: Android Wear OS 4, One UI Watch 5
  * Ekrani: 1.3” Super AMOLED
  * Rezolucioni: 432 x 432 px (~ 453 ppi dendësia)
  * Ndërtimi: Para xhami (kristal safir), kornizë alumini
  * Mbrojtja: Kristal safiri
  * Chipset: Exynos W930 (5 nm)
  * CPU: Dual-core 1.4GHz Cortex-A55
  * GPU: Mali-G68
  * 2GB Ram Memorie, 16 GB Memorie e brendshme
  * Sensorët: Akselerometër, xhiro, busull, rrahje zemre, barometër, termometër (temperatura e lëkurës)
  * Altoparlanti: Po
  * Bluetooth: 5.3, A2DP, LE
  * Pozicionimi: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  * NFC: Po
  * Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
  * SIM: eSIM
  * Bateria: Li-Ion 300 mAh
  * Ngjyra:  Gold

  299.00319.00
 • SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 CLASSIC 47mm SM-R960NZKAEUC GRAPHITE

  * Lloji: SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 CLASSIC 47mm SM-R960NZKAEUC GRAPHITE
  * Sistemi operativ: Android Wear OS 4, One UI Watch 5
  * Ekrani: 1.5” Super AMOLED
  * Rezolucioni:480 x 480 px (~ 453 ppi dendësia)
  * Ndërtimi: Pjesa e përparme me kristal safir, kornizë çeliku inox
  * Mbrojtja: Kristal safiri
  * Chipset: Exynos W930 (5 nm)
  * CPU: Dual-core 1.4 GHz Cortex-A55
  * GPU: Mali-G68
  * 2GB Ram Memorie, 16 GB Memorie e brendshme
  * Sensorët: Akselerometër, xhiro, busull, rrahje zemre, barometër, termometër (temperatura e lëkurës),
  sensor 3D Hall
  * Altoparlanti: Po
  * Bluetooth: 5.3, A2DP, LE
  * Pozicionimi: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  * NFC: Po
  * Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
  * SIM: eSIM
  * Bateria: Li-Ion 425 mAh
  * Ngjyra: Graphite

  429.00449.00
 • SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 CLASSIC 43mm SM-R950NZSAEUC SILVER

  * Garancion: 24 muaj
  * Lloji: SMARTWATCH SAMSUNG GALAXY WATCH 6 CLASSIC 43mm SM-R950NZSAEUC SILVER
  * Sistemi operativ: Android Wear OS 4, One UI Watch 5
  * Ekrani: 1.3” Super AMOLED
  * Rezolucioni: 432 x 432 px (~ 453 ppi dendësia)
  * Ndërtimi: Para xhami (kristal safir), kornizë alumini
  * Mbrojtja: Kristal safiri
  * Chipset: Exynos W930 (5 nm)
  * CPU: Dual-core 1.4GHz Cortex-A55
  * GPU: Mali-G68
  * 2GB Ram Memorie, 16 GB Memorie e brendshme
  * Sensorët: Akselerometër, xhiro, busull, rrahje zemre, barometër, termometër (temperatura e lëkurës),
  sensor 3D Hall
  * Altoparlanti: Po
  * Bluetooth: 5.3, A2DP, LE
  * Pozicionimi: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  * NFC: Po
  * Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band
  * SIM: eSIM
  * Bateria: Li-Ion 300 mAh
  * Ngjyra: Silver

  399.00419.00
 • Monitor Samsung S27C310EAU 27”

  Përshkrimi – Seria Samsung S27C310EAU – S31C

  • Shihni nga të gjitha këndet me saktësi të shtuar me panelin IPS
  • Përvojë e qetë e lojërave me AMD FreeSync dhe shpejtësinë e rifreskimit 75 Hz
  • Kujdes i rehatshëm për sytë me modalitetin Eye Saver dhe Flicker Free
  159.99179.99
 • SSD M.2 97 SAMSUNG 500GB (MZ-V7E500BW) 970 EVO SSD

  Rreth këtij artikulli

  • Teknologjia inovative V-Nand: Mundësuar nga Teknologjia Samsung V NAND, ndërfaqja NVMe e 970 EVO SSD (PCIe M.2 2280) ofron gjerësi të zgjeruar të brezit, vonesë të ulët dhe efikasitet të energjisë ideale për entuziastët e teknologjisë, lojtarët e nivelit të lartë dhe përmbajtje 4K dhe 3D projektues
  • Shpejtësitë e përparuara të shkrimit të leximit: Nivele të performancës sekuenciale të leximit dhe shkrimit deri në 3,500 MB/s dhe 2,500 MB/s, respektivisht; Leximi i rastësishëm (4 KB, QD32): Deri në 500,000 IOPS Lexim i rastësishëm
  • Optimizimi i performancës dhe siguria e të dhënave: Klonim dhe transferime pa probleme me softuerin Samsung Magician, zgjidhja ideale e menaxhimit të SSD për optimizimin e performancës dhe sigurinë e të dhënave me përditësime automatike të firmuerit
  • Shpërndarje superiore e nxehtësisë: Mbrojtësi termik dinamik i Samsung monitoron dhe ruan automatikisht temperaturat optimale të funksionimit për të minimizuar rëniet e performancës. Kriptim i sigurt
  • Garancia e kufizuar 5-vjeçare: 5-vjeçare garanci e kufizuar ose 600 TBW (Terabajtë e shkruar)

Shopping Cart

No products in the cart.

Filtro