fbpx
 • PLAYSTATION 5 CD Ghost of Tsushima Director’s Cut

  Një stuhi po vjen. Zbuloni përvojën e zgjeruar të Ghost of Tsushima në këtë Regjisor’s Cut.

   

  Zbuloni mrekullitë e fshehura të Tsushima në këtë aventurë aksioni në botë të hapur nga Sucker Punch Productions dhe PlayStation Studios, e disponueshme për PS5 dhe PS4.

  Hartoni një rrugë të re dhe bëni një luftë jokonvencionale për lirinë e Tsushimës. Sfidoni kundërshtarët me katanën tuaj, zotëroni harkun për të eliminuar kërcënimet e largëta, zhvilloni taktika të fshehta për të zënë pritë armiqtë dhe eksploroni një histori të re në ishullin Iki.

  Director’s Cut Edition përmban të gjithë përmbajtjen shtesë të lëshuar deri më sot, si dhe përmbajtje krejt të re:

  • Loje e plote.
  • Zgjerimi Iki Island: Histori e re, mini-lojëra, lloje të armikut dhe më shumë.*
  • Modaliteti i bashkëpunimit në linjë Legends.**
  • Libër mini arti dixhital.
  • Një pikë teknike.*
  • Bukuria e favorit të Hachiman-it.*
  • Set i lëkurës Hero of Tsushima: Maskë e Artë, Kit shpate, Kali, Shalë.*
  • Komenti i drejtorit: Ekipi krijues ulet me një historian të njohur japonez për të parë botën e Ghost of Tsushima dhe se si ajo krahasohet me ngjarjet e jetës reale që e frymëzuan atë.

Kategoritë