fbpx
 • Playstation 5 CD RISE OF THE RONIN

  711719582762

  Përshkrim i produktit

  Forconi fatin tuaj në këtë aventurë të re epike aksioni samurai

  Nisni një udhëtim epik nëpër Japoninë e shkatërruar nga lufta të shekullit të 19-të në këtë RPG aksioni në botë të hapur të fokusuar në luftime nga Team NINJA, studio veterane pas Nioh dhe NINJA GAIDEN.

  Japoni, 1863. Pas tre shekujsh të sundimit shtypës të Shogunatit Tokugawa, Anijet e Zeza të Perëndimit zbresin në kufijtë e vendit dhe vendi bie në një gjendje trazirash. Në mes të kaosit të luftës, sëmundjeve dhe trazirave politike, një luftëtar pa emër hap rrugën e vet, duke mbajtur në duart e tyre vetë fatin e Japonisë.

  TIPARET KRYESORE

  • Formoni një histori dinamike : Si një samurai pa mjeshtër – një Ronin – fati juaj është i juaji. Shihni historinë të shpaloset në mënyra të ndryshme në varësi të zgjedhjeve që bëni dhe personazheve me të cilët bashkoheni gjatë rrugës. Përballuni me vendime kritike të misionit, si për shembull nëse do të vrisni apo mbroni figurat kryesore, dhe formoni rrjedhën e historisë përmes një sistemi të pasur me shumë zgjedhje.
  • Eksploroni një botë autentike: Periudha “Bakumatsu” paralajmëron fundin e Shogunatit ndërsa fillon një epokë e re dhe përplasen Lindja dhe Perëndimi. Përjetoni këtë revolucion kulturor në një botë të hapur ku do të takoni figurat kryesore që do të formësojnë rrjedhën e historisë dhe qytetarët e zakonshëm që kërkojnë një dritë udhëzuese në errësirë.
  • Angazhohuni në luftime të aksesueshme të thella: Nga zhvilluesit veteranë të Nioh dhe NINJA GAIDEN, Rise of the Ronin ofron luftime thellësisht tërheqëse por të arritshme me shtresa kompleksiteti të përshtatshme për çdo stil loje. Përballuni me armiqtë tuaj me një përzgjedhje të armëve të afërta ose përfshihuni nga larg me armë zjarri autentike të periudhës.  

Kategoritë