fbpx

Backbone One Lightning, White, PlayStation Edition (PH)

89.99119.99 (-25%)

In stock

SKU: BB-02-P-WS Categories: , ,

89.99119.99 (-25%)

Përshkrimi

Këtu janë disa karakteristika kryesore të Backbone One:
  • Cilësia e konzollës në lëvizje : Backbone One është krijuar me përpikëri për të qenë sa i rehatshëm dhe i lëvizshëm, duke shfaqur këmbëza analoge ultra të gjera, shkopinj gishtash shumë të saktë dhe butona D-jastëk reagues.
  • Përshtatje dhe kontroll i përmirësuar : Pajisja e gjeneratës së dytë përmban dy grupe adapterësh magnetikë për një përshtatje më të mirë të telefonit dhe një tastierë D të riformuar për reagim më të mirë, duke siguruar kontroll superior në zhanre të ndryshme të lojërave.
  • Përvoja e integruar e përdoruesit : Aplikacioni Backbone organizon bibliotekat e përmbajtjes dhe shërbimet e transmetimit të lojërave në një përvojë të integruar të përdoruesit, duke i lejuar përdoruesit të zbulojnë lojëra premium brenda sekondave.
  • Opsione të gjithanshme të lojërave : Përdoruesit mund të zgjedhin nga një gamë e gjerë lojërash në App Store dhe Google Play Store, si Call of Duty: Mobile dhe Roblox, ose të transmetojnë përmes shërbimeve të lojërave cloud si Xbox Game Pass, Apple Arcade, GeForce TANI dhe Amazon Luna. Për pajisjet Android, PS Remote Play është i pajtueshëm me Backbone One – PlayStation Edition.
  • Përputhshmëria universale : Kontrolluesi funksionon me pajisjet iPhone (iOS 15 ose më të reja) dhe Android (10.0 ose më të reja) që kanë një lidhës USB-C, duke përfshirë serinë krejtësisht të re iPhone 15.
  • Këllëf transporti Premium – Një këllëf e lehtë, portative që ruan çdo model Backbone në mënyrë të sigurt dhe efikase. Një guaskë e jashtme e fortë dhe e brendshme e derdhur siguron mbrojtje kundër goditjeve, kërcitjeve dhe rënieve (shitet veçmas).

Kategoritë

Backbone One Lightning, White, PlayStation Edition (PH)

89.99119.99 (-25%)

Shtoje në shportë