Call of Duty: Modern Warfare II – PS4

74.9979.99 (-6%)

In stock

Call of Duty: Modern Warfare II është një lojë me qitje në person të parë e zhvilluar nga Infinity Ward dhe e publikuar nga Activision. Është një vazhdim i drejtpërdrejtë i rindezjes së 2019-ës dhe do të shërbejë si kësti i nëntëmbëdhjetë në serinë e përgjithshme Call of Duty.

Categories: ,

74.9979.99 (-6%)

Kategoritë

NS

Call of Duty: Modern Warfare II - PS4

    74.9979.99 (-6%)

    Add to Cart