fbpx

Case ASUS TUF Gaming GT502 White

189.99

S’ka stok

189.99

Përshkrimi

ATX Mid-Tower Computer Case,Front Panel RGB Button,USB 3.2 Type-C,2x USB 3.0 Ports,Tool-free Side Panel,ARGB Hub, 360mm and 280mm Radiator compatible, Fabric Handle on top.

  • re me një montim vertikal të përfshirë ose futeni atë direkt në motherboard dhe largojeni varjen me një mbajtës mbështetës të bashkuar
  • Panelet anësore pa mjete: Panelet anësore mund të hiqen thjesht duke shtypur një buton të fshehur në pjesën e pasme të shasisë
  • Pamje panoramike me xham të temperuar: Panelet e xhamit të kalitur në pjesën e përparme dhe anësore ofrojnë një pamje të ngjyrosur me takt të dhomës kryesore.
  • Paneli i përparmë Lidhja me shpejtësi të lartë: USB 3.2 Gen 2 Type-C, 2X USB 3.0 dhe butoni RGB
  • Rripa të endura në stilin e lojës TUF: Dy rripa të qëndrueshëm dhe të shkëputshëm që mund të mbajnë deri në 30 kg (66 lbs) e bëjnë shumë më të lehtë lëvizjen e shasisë edhe kur është e mbushur me pajisje.
  • Dizajni plotësisht modular: Shumica e paneleve dhe montimeve GT502 janë të lëvizshme për të lehtësuar instalimin e harduerit
  • E disponueshme ne dy ngjyra: E zeze dhe e bardhe

Kategoritë

Case ASUS TUF Gaming GT502 White

189.99