fbpx

Case Coolermaster TD300 MESH e bardhë

89.99

In stock

ELEGANCA POSTMODERNE
TD300 Mesh bashkon prezantimin dhe performancën moderne me panelin e tij të përparmë rrjetë artistike tredimensionale. Fasada poligonale e prerë në diamantë thekson ndriçimin e dy tifozëve të përfshirë SickleFlow PWM ARGB, duke hedhur efekte të ndryshme të ndezura, duke u zhvendosur në bazë të këndit të shikimit.

Teknologjia FineMesh e Cooler Master siguron njëkohësisht fluks të lartë ajri, filtrim pluhuri dhe strukturë të forcuar për performancë maksimale dhe ftohje të lehtë. Me panelin e sipërm ekskluziv të lëvizshëm, kafazin e adaptueshëm të makinës dhe mbështetje të bollshme ftohëse, TD300mesh ofron një kanavacë me mundësi të pakufizuara.

89.99

Kategoritë

Case Coolermaster TD300 MESH e bardhë