fbpx

PLAYSTATION 5 CD Chernobylite

39.99

In stock

39.99

Përshkrimi

Vjedhja, Mbijetesa dhe Lufta

Mbijetesa në Zonë nuk është e lehtë dhe çdo ditë sjell sfida të reja ndërsa shokët vdesin dhe furnizimet pakësohen. Shmangni zbulimin me heqje të fshehta ose përfshihuni në luftime të armatosura të hapura. Rreziku qëndron në çdo cep.

Ndërtimi dhe ndërtimi i bazës

Ndërtoni një bazë nga e cila do të planifikoni operacionet dhe ekskursionet tuaja ditore. Përdorni stacione pune për të krijuar pajisje, për të krijuar kurthe dhe armë ose modifikoni pajisjet ekzistuese sipas nevojave tuaja.

Menaxhimi i burimeve dhe ekipit

Shoqëruesit janë çelësi për mbijetesën tuaj dhe zgjidhjen e udhëtimit tuaj. Çdo ditë kërkon planifikim të kujdesshëm dhe caktimin e burimeve dhe detyrave për shokët tuaj.

Tregim dhe Strategji jolineare

Asnjë rrugëdalje nuk është e njëjtë. Ashtu si zgjedhjet tuaja, historia është në duart tuaja. Zgjidhni me mençuri nëse do t’u besoni shokëve tuaj apo jo, përdorni burimet për mbijetesë ose kërkime dhe përballeni me konflikte ose shmangni ato. E ardhmja varet nga ju.

Kategoritë

PLAYSTATION 5 CD Chernobylite