fbpx

Console Sony Playstation 5 (modeli i ri)

599.00

In stock

Barcode : 711719577188

Memoria : 1 TB

Konsola PS5® nxjerr në pah mundësi të reja lojrash që nuk i kishit parashikuar kurrë.

Përjetoni ngarkimin rrufe të shpejtë me një SSD me shpejtësi ultra të lartë, zhytje më të thellë me mbështetje për reagimet haptike, aktivizues adaptues dhe audio 3D** dhe një gjeneratë krejtësisht të re të lojërave të jashtëzakonshme PlayStation®.

Categories: ,

Përshkrimi

 

 

Barcode : 711719577188

Memoria : 1 TB

Konsola PS5® nxjerr në pah mundësi të reja lojrash që nuk i kishit parashikuar kurrë.

Përjetoni ngarkimin rrufe të shpejtë me një SSD me shpejtësi ultra të lartë, zhytje më të thellë me mbështetje për reagimet haptike, aktivizues adaptues dhe audio 3D** dhe një gjeneratë krejtësisht të re të lojërave të jashtëzakonshme PlayStation®.

Shopping Cart

No products in the cart.