F1 2022 – PlayStation 4

49.9964.99 (-23%)

In stock

Categories: ,

49.9964.99 (-23%)

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Video loja zyrtare e Kampionatit Botëror të Formula 1 FIA 2022.
  • Garoni me makina tepër të ndryshme në pista ikonike, duke përfshirë rrugën e re të shpejtësisë ndërkombëtare në Miami.
  • Merrni kontrollin e përvojës tuaj të garave me opsione gjithëpërfshirëse për xhirot e formacionit dhe periudhat e sigurisë së makinës, PitStop dhe garat e reja Sprint.
  • AI adaptive – Një sistem i ri i AI për lojtarë me më pak përvojë ju mban konkurrues në çdo garë.
  • F1 Life – Zhbllokoni dhe shfaqni supermakina, veshje, aksesorë dhe më shumë për të parë bota.

Kategoritë

7

F1 2022 – PlayStation 4

49.9964.99 (-23%)

Add to Cart