fbpx

PLAYSTATION 4 CD Fallout 76 Tricentennial Edition

34.9939.99 (-13%)

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Bethesda Game Studios, krijuesit fitues të çmimeve të Skyrim dhe Fallout 4, ju mirëpresin në Fallout 76, prequel-i në internet ku çdo njeri i mbijetuar është një person real. Punoni së bashku ose jo, për të mbijetuar. Nën kërcënimin e asgjësimit bërthamor, ju do të përjetoni botën më të madhe dhe më dinamike të krijuar ndonjëherë në universin legjendar Fallout.
  • Dita e Rimëkëmbjes, 2102. Njëzet e pesë vjet pas rënies së bombave, ju dhe banorët e tjerë të Vault, të zgjedhur nga më të mirët dhe më të ndriturit e vendit, dilni në Amerikën pas-bërthamore. Luaj vetëm ose bashkohu teksa eksploron, kërkon, ndërton dhe triumfon kundër kërcënimeve më të mëdha të Djerrinës

34.9939.99 (-13%)

Kategoritë

1

PLAYSTATION 4 CD Fallout 76 Tricentennial Edition

    34.9939.99 (-13%)

    Add to Cart