fbpx

PLAYSTATION 5 CD Grand Theft Auto V

39.9944.99 (-11%)

In stock

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Pamje mahnitëse: Nivele të përmirësuara të besnikërisë dhe performancës me mënyra të reja grafike me rezolucion deri në 4K, deri në 60 korniza për sekondë, opsione HDR, gjurmim rrezesh, cilësi të përmirësuar të teksturës dhe
  • Ngarkimi më i shpejtë – Qasje më e shpejtë në veprim pasi bota e Los Santos dhe Blaine County ngarkohet më shpejt se kurrë
  • Shkaktarët adaptues dhe reagimi haptik – Ndjeni çdo moment përmes kontrolluesit DualSense, nga dëmtimi i drejtimit deri te efektet e motit, sipërfaqet e vrazhda të rrugëve deri te shpërthimet, etj.
  • Tingulli i stuhishëm 3D: Dëgjo tingujt e botës me saktësi të saktë: mbytja e një supermakine të vjedhur, zhurma e të shtënave fqinje, gjëmimi i një helikopteri superior dhe më shumë

Shopping Cart