fbpx

Lojë Nintendo Kirby: Star Allies

64.99

In stock

64.99

Përshkrimi

Puff rozë është kthyer – në HD – dhe ai nuk është vetëm.

Kirby është kthyer—dhe ai më në fund është në konsolën Nintendo Switch në HD! Por këtë herë, ai nuk është vetëm. Rekrutoni armiq duke i goditur me zemër dhe mblidhni ndihmës për një festë deri në katër personazhe. Për më tepër, mund të bashkoheni me deri në tre miq për një lloj tjetër veprimi në grup!

Veçoritë
• Titulli më i ri Kirby vjen në tastierën Nintendo Switch në HD
• Rekruto deri në tre armiq si ndihmës duke i goditur me zemra
• Aftësitë e kopjimit të kthimit përfshijnë, Shpata, Zjarri, Uji, Bomba, Fshesë dhe shumë të tjera!
• Mbush aftësitë e kopjimit me elementë të ndryshëm, si era, uji, zjarri dhe energjia elektrike.
• Deri në 4 lojtarë mund të bashkohen me konfigurimin horizontal të kontrolluesit Joy-Con

Kategoritë

6

Lojë Nintendo Kirby: Star Allies