fbpx

Lojë Nintendo Kirby: Star Allies

54.9959.99 (-8%)

In stock

Categories: ,

54.9959.99 (-8%)

Përshkrimi

Kirby është kthyer – dhe më në fund ai është në tastierën Nintendo Switch në HD! Por këtë herë, ai nuk është vetëm. Rekrutoni armiq duke i goditur me zemër dhe mblidhni ndihmës për një festë deri në katër personazhe. Për më tepër, mund të bashkoheni me deri në tre miq për një lloj tjetër veprimi në grup!

Kirby: Star Allies, Nintendo Switch, Physical Edition

Titulli më i ri Kirby vjen në konsolën Nintendo Switch në HD; Rekrutoni deri në tre armiq si ndihmës duke i goditur me zemër; Aftësitë e kopjimit të kthimit përfshijnë, shpatë, zjarr, ujë, bombë, fshesë dhe shumë të tjera 

  • Përdorni zemrat e miqve për të magjepsur armiqtë dhe ata do të luftojnë së bashku me ju bashkëpunimin e braktisjes: deri në tre lojtarë të tjerë mund të marrin kontrollin e miqve të rinj të Kirby 
  • Luaj gjatë gjithë lojës me deri në katër lojtarë ose me miqtë e CPU-së Kirby dhe miqtë e tij kanë lëvizje të reja falë aftësive të reja dhe të zgjeruara të kopjimit 
  • Kombinoni aftësitë me elementë të tillë si era dhe uji për të krijuar aftësi të reja miqsh, disa shefa dhe armiq janë të dobët ndaj disa sulmeve elementare, prandaj mos harroni të Strategize
  • Shijoni këtë lojë aksioni dhe aventure për të gjithë 10+ 

Kategoritë

5

Lojë Nintendo Kirby: Star Allies

54.9959.99 (-8%)

Add to Cart