fbpx

Lojë Nintendo Hogwarts Legacy

59.99

In stock

PEGI: 12

Zhanër: Akcioni RPG

RELEASE DATE: 14.11.2023

 

59.99

Përshkrimi

JETO TË PASHKRUARAT
Një RPG gjithëpërfshirës me aksion në botë të hapur, i vendosur në botë,
i prezantuar për herë të parë në librat e Harry Potter.
Për herë të parë, përjetoni Hogwarts në vitet 1800. Personazhi juaj
është një student që mban çelësin e një sekreti të lashtë
që kërcënon të copëtojë botën e magjisë. Tani mund të merrni kontrollin
e aksionit dhe të jeni në qendër të aventurës tuaj
në botën e magjisë. Trashëgimia juaj është ajo që bëni prej saj.

Eksploroni një botë të hapur
Bota e magjistarëve ju pret. Ecni lirisht në Hogwarts, Hogsmeade,
Pyllin e Ndaluar dhe zonën përreth Tokës.

Bëhu shtriga ose magjistari që dëshiron të jesh
Mësoni magji, krijoni ilaçe, rritni bimë dhe prireni drejt
bishave magjike gjatë udhëtimit tuaj. Rendituni
në shtëpinë tuaj, krijoni marrëdhënie dhe zotëroni aftësi
për t’u bërë magjistari ose magjistari që dëshironi të bëheni.

Përjetoni një aventurë të re botërore magjistare
Përjetoni botën e magjisë në një epokë të paeksploruar
për të zbuluar një të vërtetë të fshehur nga e kaluara e saj.
Luftoni kundër trollëve, magjistarëve të errët,
goblinëve dhe më shumë, ndërsa përballeni me një horr të rrezikshëm
që kërcënon fatin e botës së magjistarëve.

 

Kategoritë

Lojë Nintendo Hogwarts Legacy