fbpx

Monitor Gaming ZOWIE XL2540K Fast TN 240Hz 24.5″ Esports

339.99379.99 (-11%)

In stock

Rreth këtij artikulli
Performancë e shpejtë e rrufeshme 240 Hz me shpejtësi të lartë rifreskimi për një përvojë të qetë të lojërave kompjuterike. 120Hz i pajtueshëm për PS5 dhe Xbox Series X
Baza e ridizajnuar zë më pak hapësirë, duke i lejuar lojtarit më shumë hapësirë ​​në konfigurimin e tyre për lëvizjet brenda lojës.
Rritja e gamës së rregullimit të lartësisë dhe dizajni i animit të lirë ofrojnë më shumë fleksibilitet bazuar në preferencat tuaja personale.
Ndani lehtësisht cilësimin tuaj nëpërmjet cilësimit XL për të ndarë; Menyja e personalizueshme e aksesit të shpejtë
Aksesorët shiten veçmas: Telekomanda e ridizajnuar me çelës S lejon lëvizjen me 4 drejtime; Mburojë e re për montim të lehtë me një dizajn pa vida

Category:

339.99379.99 (-11%)

Kategoritë

Monitor Gaming ZOWIE XL2540K Fast TN 240Hz 24.5" Esports

339.99379.99 (-11%)

Shtoje në shportë