fbpx

Mouse Silent Xiaomi Wireless Lite

14.99

In stock

6934177787096

14.99

Përshkrimi

Një maus me valë me një formë ergonomike që lidhet me një kompjuter nëpërmjet Bluetooth. Falë përdorimit të një sensori optik preciz, ai mundëson kontroll të saktë dhe të qetë

Kategoritë

Mouse Silent Xiaomi Wireless Lite