fbpx

Philips Monitor LCD 271V8L/69

159.99189.99 (-16%)

In stock

Category:

159.99189.99 (-16%)

Përshkrimi

Imazhe të gjalla dhe të qarta përtej kufijve

  • Linja V
  • 27″ (68,6 cm)
  • 1920 x 1080 (Full HD)
Ekrani VA jep imazhe të mrekullueshme me kënde të gjera shikimi

Ekrani VA jep imazhe të mrekullueshme me kënde të gjera shikimi

Ekrani LED Philips VA përdor një teknologji të avancuar të shtrirjes vertikale me shumë domene, e cila ju jep raporte kontrasti statik super të lartë për imazhe tepër të gjalla dhe të ndritshme. Ndërsa aplikacionet standarde të zyrës trajtohen me lehtësi, ai është veçanërisht i përshtatshëm për fotografi, shfletim ueb, filma, lojëra dhe aplikacione grafike të kërkuara. Është teknologjia e optimizuar e menaxhimit të pikselëve që ju jep kënd shikimi ekstra të gjerë 178/178 gradë, duke rezultuar në imazhe të qarta.

Paracaktimet e SmartImage për cilësime lehtësisht të optimizuara të imazhit

Paracaktimet e SmartImage për cilësime lehtësisht të optimizuara të imazhit

SmartImage është një teknologji ekskluzive e fundit e Philips që analizon përmbajtjen e shfaqur në ekranin tuaj dhe ju jep performancë të optimizuar të ekranit. Kjo ndërfaqe miqësore për përdoruesit ju lejon të zgjidhni mënyra të ndryshme si Office, Photo, Film, Game, Economy etj., për t’iu përshtatur aplikacionit në përdorim. Bazuar në përzgjedhjen, SmartImage optimizon në mënyrë dinamike kontrastin, ngopjen e ngjyrave dhe mprehtësinë e imazheve dhe videove për performancën përfundimtare të ekranit. Opsioni i modalitetit ekonomik ju ofron kursime të mëdha të energjisë. Të gjitha në kohë reale me shtypjen e një butoni të vetëm!

SmartContrast për detaje të zeza të pasura

SmartContrast për detaje të zeza të pasura

SmartContrast është një teknologji e Philips që analizon përmbajtjen që po shfaqni, duke rregulluar automatikisht ngjyrat dhe duke kontrolluar intensitetin e dritës së prapme për të përmirësuar në mënyrë dinamike kontrastin për imazhet dhe videot dixhitale më të mira ose kur luani lojëra ku shfaqen nuanca të errëta. Kur zgjidhet modaliteti i ekonomisë, kontrasti rregullohet dhe ndriçimi i pasmë rregullohet mirë për shfaqjen e duhur të aplikacioneve të përditshme të zyrës dhe konsum më të ulët të energjisë.

Kategoritë

Philips Monitor LCD 271V8L/69

159.99189.99 (-16%)

Add to Cart