fbpx

Playstation 5 CD Prince of Persia – The Lost Crown

69.99

In stock

PEGI: 16

Zhanër: platformer aksion-aventure

SKU: 3307216265115 Categories: , Tags: , , ,

69.99

Përshkrimi

ÇLIRO LUFTËRIN TUAJ TË BRENDSHËM

Përdorni fuqitë tuaja në kohë, aftësitë luftarake dhe të platformës për të kryer kombinime vdekjeprurëse dhe për të mposhtur armiqtë e korruptuar nga koha dhe krijesat mitologjike.

 

Kategoritë

Playstation 5 CD Prince of Persia - The Lost Crown