fbpx

PlayStation®5 DualSense™ Wireless Controller – Galactic Purple

74.99

In stock

Hartoni një kurs për aventura astronomike në konsolën tuaj PlayStation®5 me kontrolluesin me valë DualSense™ Galactic Purple. Zbuloni një përvojë më të thellë dhe shumë zhytëse të lojërave* që sjell të gjithë veprimet që shpërthejnë në pëllëmbët e duarve tuaja.

Categories: ,

74.99

Përshkrimi

Kategoritë

1231

PlayStation®5 DualSense™ Wireless Controller – Galactic Purple