PULSE 3D™ Wireless Headset – Midnight Black

99.99

In stock

Ndizni netët tuaja të lojërave me kufjet jashtëzakonisht të hijshme tërësisht të zeza –

të akorduara mirë për të ofruar audion 3D të mundësuar nga tastiera PlayStation®5.*

Kufjet me valë PULSE 3D kanë një dizajn të rafinuar me mikrofona të dyfishtë të

anulimit të zhurmës dhe baterinë e integruar të rikarikueshme, plus një sërë kontrollesh me akses të lehtë.

99.99

Kategoritë

24

PULSE 3D™ Wireless Headset - Midnight Black