fbpx

Tastierë mekanike Redragon K596 Vishnu 2.4G Wireless/Wired RGB 87 Keys

59.99

In stock

Modaliteti pa tel dhe me kabllo - Duke shfaqur mënyra të dyfishta me tela dhe pa tel. Konfigurim i lehtë pa tel me një dongle të përfshirë që lejon lidhje të ulët me vonesë pa ndërhyrje deri në 10 metra. Kaloni në një lidhje me tela me një kabllo tip-c. Gëzoni lirinë e të qenit pa tel, ndërsa akoma nuk rrezikoni performancën duke u lidhur me tela.
Bateri e bollshme - Gëzoni më shumë pa tel me baterinë e azhurnuar 3000mAh. Lejon për përdorim deri në 10 orë.
Made for Gamer - 10 dizajne pa çelësa me çelësa makro të shtuar dhe çelësa mediatikë të dedikuar e bëjnë tastierën ultra-kompakte dhe të lëvizshme. Kursen hapësirë ​​në çdo konfigurim dhe ideal për konfigurimin minimalist të tryezës. Pushimi i kyçit të duarve mbështet dore gjatë maratonave të gjata të lojrave dhe kapëse në tastierë me magnet.
Çelësa të Kuq Linear - Të pajisur me çelësa Redargon Red Linear. Forca 40cN lejon goditje të lehta dhe është e lehtë në gishta. Pika e aktivizimit 2 mm lejon reagim të shpejtë. E shkëlqyeshme për FPS dhe MOBA.
Makrot e programueshme - Makro-çelësat e dedikuar janë lehtësisht të programueshëm. Makro mund të jetë nga vetëm një çelës në disa çelësa. 5 makro afër WASD për qasje të lehtë dhe 5 më shumë në krye lejon 10 makro të ndryshme dhe unike.

59.99

Kategoritë

vishnu1

Tastierë mekanike Redragon K596 Vishnu 2.4G Wireless/Wired RGB 87 Keys