fbpx

Maus lojërash Phoenix2 Redragon M702-2, 10000 DPI

24.99

In stock

Mausi i lojrave Redragon Phoenix M702 me sensorin Avago 10000 DPI, shpejtësinë e gjurmimit deri në 6600 FPS dhe zbulimin e lëvizjes deri në shpejtësinë 20G dhe 10 çelësa të programueshëm me mikroçelsat Omron. Phoenix ka 16 milion ngjyra të ndriçimit dhe 3 mënyra funksionimi, jastëkët Teflon për lëvizje më të butë në sipërfaqe, DPI të rregullueshme, si dhe 5 mode të memories për preferencat tuaja. Është i përshtatur edhe për majtakët.

24.99

Kategoritë

M702-2-1_450x450

Maus lojërash Phoenix2 Redragon M702-2, 10000 DPI