fbpx

Maus Inquisitor 2 Redragon M716A

19.99

In stock

Redragon INQUISITOR 2 është një maus lojërash me një rezolucion të rregullueshëm prej 800 deri 7200DPI. Mund të vendosni një numër funksionesh duke instaluar softuerin. Mbështetja makro do të sigurojë që ju të regjistroni veprime dhe t’i aktivizoni ato me një klikim. Mausi ka një dritë të pasme që mund ta përshtatni sipas dëshirës tuaj. Ka 7 çelësa të programueshëm dhe 3 mënyra funksionimi që mund t’i ndryshoni me vetëm një çelës. Tela USB me shpejtësi të lartë 180cm Tela me fibra me forcë të madhe me diametër 3 mm Qëndrueshmëria e butonit: 5 milion klikime Dizajn i rehatshëm ergonomik

19.99

Kategoritë

7

Maus Inquisitor 2 Redragon M716A