Sony Sony PS5 DualSense Charging Station

44.99

In stock

Përshkrimi i produktit Sony PS5 DualSense Charging Station

Karikoni deri në dy kontrollues wireless DualSense njëkohësisht pa pasur nevojë t’i lidhni me tastierën tuaj PlayStation®5.

Klikoni. Ngarkimi. Luaj.

Ngarkoni dy kontrollues:

– Karikoni deri në dy kontrollues me valë DualSense në të njëjtën kohë pa pasur nevojë t’i lidhni me tastierën tuaj PlayStation 5.

Lironi portat USB:

– Kontrollorët tuaj ngarkohen aq shpejt sa kur lidheni me tastierën tuaj PS5™ – në mënyrë që të mund të lironi portat USB pa sakrifikuar performancën.

Dizajni i klikimit:

– Lidhni shpejt dhe me lehtësi kontrollorët tuaj me valë DualSense me modelin e klikimit të stacionit të karikimit dhe lërini të karikojnë sipas dëshirës tuaj.

Sony PS5 DualSense Charging Station është një produkt që korrespondon meKategoria Playstation brenda përzgjedhjes së konsolave ​​në dyqanin tuaj të elektronikës dhe kompjuterëve , techinn . Mos prisni më dhe mësoni për të gjitha avantazhet që i përkasin komunitetit të techinn . Cilat janë avantazhet e stacionit të karikimit të Sony PS5 DualSense ? Ky produkt është krijuar posaçërisht për të ofruar mbështetje të mirë dhe i bazuar tërësisht në pasionin tonë për elektronikën dhe kompjuterët .

44.99

Kategoritë

25

Sony Sony PS5 DualSense Charging Station