fbpx

Tastierë lojrash mekanike me valë/tela REDRAGON Fizz Pro E Hirte / e Bardhe K616 RGB

49.99

In stock

49.99

Përshkrimi

Redragon Fizz Pro K616 është një tastierë mekanike pa tela/me tela me 60% taste dhe ndriçim të pasëm RGB. Tastiera përdor teknologji të avancuar të lidhjes me një zgjedhje prej 3 mënyrash – Wireless 2.4G, lidhje Bluetooth dhe USB, të cilat do t’ju lejojnë të përshtateni me nevojat e ndryshme të lojtarëve. Lidhja me valë garanton një lidhje pa vonesa, me kalim të lehtë midis pajisjeve të ndryshme. Fizz Pro K616 ka një numër të reduktuar të tasteve me 60% në krahasim me tastierat klasike, kështu që do të përshtatet në mënyrë të përkryer edhe në hapësirat më të vogla. Ka çelësa të kuq të këmbyeshëm që janë idealë për lojëra, për shkak të ndjenjës së “shpejtësisë” dhe “mungesës së fuqisë”. Tastiera ka deri në 20 mënyra të paracaktuara të dritës së prapme, kështu që ju mund ta rregulloni lehtësisht dritën në lojën tuaj. Zgjeroni opsionet tuaja me softuerin e disponueshëm për të dizajnuar modalitetet dhe efektet tuaja të reja.

Kategoritë

2

Tastierë lojrash mekanike me valë/tela REDRAGON Fizz Pro E Hirte / e Bardhe K616 RGB