fbpx

Tastierë mekanike Redragon Kumara e bardhë K552 RGB

49.99

S’ka stok

Tastiera mekanike Kumara RGB e bardhë  Baza e çelikut dhe ABS me cilësi të lartë i japin tastierës qëndrueshmërinë që i nevojiten. Për një dizajn tërheqës, RGB ofron ndriçim me dritë individuale për secilin tast dhe mbi 10 skema të ndriçimit.  Përmes softuerit është e mundur që të rregulloni tastierën saktësisht sipas dëshirës tuaj.

49.99

Kategoritë

K552W-RGB-SP-1

Tastierë mekanike Redragon Kumara e bardhë K552 RGB

49.99