fbpx

Tastierë mekanike Redragon Kumara e zezë K552 RGB

44.99

In stock

Redragon K552 është një tastierë mekanike dhe kompakte për lojëra, me 87 taste dhe me taste të personalizuara, ka jetëgjatësi me qëndrueshmëri më të madhe. Përmban 18 mode të ndryshme të ndriçimit RGB, 9 ngjyra të ndryshme dhe 5 nivele të ndriçimit të pasëm

44.99

Kategoritë

Tastierë mekanike Redragon Kumara e zezë K552 RGB