UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection – PlayStation 5

39.99

In stock

39.99

Përshkrimi

Rreth këtij artikulli

  • Kërkoni pasurinë tuaj dhe bëni shenjën tuaj në hartë në koleksionin UnCHARTED: Legacy of Thieves.
  • Zbuloni tregimet emocionuese kinematografike dhe pjesët më të mëdha të grupit aksion të ekskluzivitetit UnCHARTED
  • Dorëzuar nga zhvilluesi i vlerësuar me çmime Naughty Dog, Koleksioni UnCHARTED: Legacy of Thieves përfshin të dyja të vlerësuara nga kritikët UNCHARTED 4: A Thief’s End dhe UNCHARTED: The Lost Legacy.
  • Çdo histori është e mbushur me të qeshura, dramë, luftime me oktan të lartë dhe një ndjenjë habie, e rimasteruar për të qenë edhe më zhytëse.
  • Përjetoni aventurën si kurrë më parë me shpejtësinë dhe veçoritë e jashtëzakonshme të konzollës PlayStation 5.

Kategoritë

20

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection - PlayStation 5