fbpx

SSD M.2 Kingston NV2 1TB M.2 2280

79.99119.99 (-33%)

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Ideale për laptopë dhe kompjuterë me forma të vogla
  • Performanca Gen 4×4 NVMe PCle 4.0 me shpejtësi deri në 3500MB/s Leximi
  • Kërkesa më të ulëta për energji dhe nxehtësi minimale për të ndihmuar në optimizimin e performancës së sistemit.
  • I disponueshëm në një sërë kapacitetesh deri në 2 TB për të përmbushur kërkesat tuaja për ruajtjen e të dhënave.

79.99119.99 (-33%)

Përshkrimi

NVMe Internal SSD | PCIe 4.0 Gen 4×4 | Up to 3500 MB/s | SNV2S/1000G

Kategoritë

30

SSD M.2 Kingston NV2 1TB M.2 2280

79.99119.99 (-33%)

Shtoje në shportë