fbpx

Maus lojërash Logitech G PRO X SUPERLIGHT

109.00159.00 (-31%)

In stock

Maus lojërash me valë Logitech G PRO X SUPERLIGHT, jashtëzakonisht i lehtë, sensor HERO 25K, 25600 DPI, 5 butona të programueshëm, jetëgjatësi e gjatë e baterisë, e përputhshme me PC / Mac – I Zi
reth këtij artikulli
Projektuar me përpikëri në bashkëpunim me shumë nga profesionistët kryesorë në botë të sporteve elektronike. E krijuar për të fituar, duke qenë kulmi i kërkimit tonë të vazhdueshëm për nivelet më të larta të performancës.
Shumë i lehtë me peshë nën 63 gram, me ridizajn hiper-minimal që arrin reduktim të peshës gati 25% në krahasim me miun standard PRO Wireless.
Mundësuar nga LIGHTSPEED, PRO X SUPERLIGHT është miu ynë PRO më i shpejtë dhe më i besueshëm deri më tani.
Kontroll tepër i saktë, i shpejtë dhe i qëndrueshëm me sensorin HERO, i krijuar nga themeli nga inxhinierët e Logitech G për performancën më të mirë të mundshme të lojërave.
Këmbët e mëdha PTFE me zero shtues ofrojnë një rrëshqitje të qetë për një lidhje të pastër dhe të lëngshme me lojën.

Categories: ,

109.00159.00 (-31%)

Kategoritë

1

Maus lojërash Logitech G PRO X SUPERLIGHT

109.00159.00 (-31%)

Shtoje në shportë