Logitech G29 Driving Force Racing Wheel – Black (941-000110)

349.99449.99 (-22%)

In stock

Dimensionet e rrotave: 270 x 260 x 278 mm (HWL) / 2,25 kg Dimensionet e pedalit: 167 x 428,5 x 311 mm (HWD) / 3,1 kg Softuer i ndërfaqeve: Logitech Gaming Drivers USB 2.0 në PC nga rrota lidhëse nga rrota për ndërruesin Specifikimet e rrotave G29: rrotullim 900 gradë nga kyçja në bllokim Sensori i timonit me efekt sallës Feedback me forcë të dyfishtë motorik (FFB) Mbrojtje nga mbinxehja Specifikimet e pedalit G29: Pedali i frenave jolineare (i amortizuar) Mbërthimi i tapetit dhe dyshemesë Mbërthimi i takës i vetëkalibruar

349.99449.99 (-22%)

Kategoritë

1

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel - Black (941-000110)

    349.99449.99 (-22%)

    Add to Cart