fbpx

Monitor Samsung S27C310EAU 27”

159.99179.99 (-11%)

In stock

Përshkrimi – Seria Samsung S27C310EAU – S31C

  • Shihni nga të gjitha këndet me saktësi të shtuar me panelin IPS
  • Përvojë e qetë e lojërave me AMD FreeSync dhe shpejtësinë e rifreskimit 75 Hz
  • Kujdes i rehatshëm për sytë me modalitetin Eye Saver dhe Flicker Free
Category:

159.99179.99 (-11%)

Kategoritë

Samsung

Monitor Samsung S27C310EAU 27''

    159.99179.99 (-11%)

    Add to Cart