fbpx

Maus lojërash Razer DeathAdder Essential

33.99

S’ka stok

HISTORIKE E DËSHTUAR E PERFORMANCËS

Familja Razer DeathAdder është
një nga minjtë e lojërave më të
njohur dhe më të njohur në botë.
Me mbi 9 milionë njësi të shitura
në mbarë botën dhe dhjetëra çmime
të njohura, nuk është befasi që
Razer DeathAdder ka krijuar një
kult që nga fillimi i tij.

33.99

Kategoritë

7

Maus lojërash Razer DeathAdder Essential

    33.99