fbpx

Maus lojërash Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

74.9979.99 (-6%)

In stock

Përballuni me lehtësi kundërshtarë
t tuaj me miun Razer DeathAdder v2 X HyperSpeed.

Ky maus me valë ka dy mënyra funksionimi
për t’ju dhënë liri të jashtëzakonshme.
Ai përmban një sensor optik 14,000 DPI
dhe 7 butona të programueshëm.

Razer Deathadder v2 X HyperSpeed
​​përmban teknologjinë me valë Razer
HyperSpeed. 25% më shpejt se çdo
teknologji tjetër e lojrave me valë,
ai optimizon protokollin e të dhënave
duke reduktuar kohën që duhet për të
dërguar të dhëna midis miut dhe
kompjuterit tuaj. Si rezultat,
ju përfitoni nga vonesa pothuajse e ulët,
në mënyrë që çdo veprim të mund
të transkriptohet shpejt.

Përveç kësaj, falë dizajnit të tij
me modalitet të dyfishtë,
mund të kaloni edhe në lidhjen Bluetooth
për të shijuar jetëgjatësinë më të gjatë
të baterisë. Jetëgjatësia e baterisë është
deri në 235 orë në modalitetin 2.4 GHz
krahasuar me 615 orë në modalitetin Bluetooth.

74.9979.99 (-6%)

Kategoritë

1q

Maus lojërash Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

    74.9979.99 (-6%)

    Add to Cart