fbpx

Razer Kaira X for Xbox – Wired Gaming Headset for Xbox Series X|S

79.99

In stock

Detajet e produktit

Razer Kaira X për Xbox – Kufje lojrash me tela për Xbox Series X|S
Pushtoni në tastierë dhe më gjerë me Razer Kaira X – një kufje me
tela Xbox Series X|S, një audio e gjeneratës së ardhshme dhe
rehati për lojërat e gjeneratës së ardhshme Xbox, e krijuar për
performancë maksimale audio dhe përputhshmëri ndër-platformë.
Të armatosur me drejtues të avancuar dhe një mikrofon të pastër
kristal, shijoni audion e gatshme për konkurrencë pavarësisht
se ku luani.Drejtues Razer™ TriForce 50 mm – Razer Kaira X përmban
drejtues të avancuar që mund të akordojnë veçmas nivelet e larta,
mesatare dhe të ulëta—duke prodhuar tingull më të ndritshëm,
më të qartë me trefish më të pasur dhe bas më të fuqishëm.

79.99

Kategoritë

1w

Razer Kaira X for Xbox - Wired Gaming Headset for Xbox Series X|S