Resident Evil Village (PS5)

49.99

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Një kapitull i ri në Historinë e Resident Evil Ky këst i tetë i madh në serinë flamurtare Resident Evil vazhdon historinë e rrezikut biologjik të njohur Resident Evil 7. Me rikthimin e veçorive të njohura dhe futjen e elementeve të reja, tmerri i mbijetesës nuk ka qenë kurrë më emocionues. intensive.
  • Motori më i avancuar i konsolës RE i kombinuar me teknologjitë e reja të disponueshme përmes PlayStation 5 dhe Xbox Series X|S ofron grafikë të detajuar, audio të avancuar zhytës dhe pak ose aspak kohë ngarkimi, duke sjellë qytetin në hije dhe banorët e tij ndjellës jetës në ekran Jeta në këndvështrimin e vetës së parë.
  • Tifozët e tipareve të njohura të Resident Evil mund të njohin veçori të reja në Resident Evil Village që janë shenjë e lojërave të mëparshme të Resident Evil, duke përfshirë një tregtar të quajtur “Duka” që lejon lojtarët të blejnë dhe shesin artikuj, të blejnë receta për të krijuar materiale harxhuese dhe të personalizojnë armët.
  • Fytyrat e njohura dhe armiqtë e rinj Seria e Resident Evil Chris Redfield rikthehet nën një mbulesë motivesh në dukje të liga. Ethan do të ndeshet gjithashtu me një mori kundërshtarësh të rinj që banojnë në qytetin enigmatik, të gjithë me mënyrat e tyre të veçanta të sulmit.
  • Evolucioni i luftimit. Përveç joshjes dhe sulmit të armiqve, Ethan gjithashtu mund të ruhet nga sulmet e ardhshme, ose të godasë armiqtë për të blerë kohë për lëvizjen e tij të radhës, duke kërkuar që lojtarët të strategjikojnë më tej qasjen më të mirë për t’i mbijetuar sfidave të shumta përpara. Bonus për festimin e 25 vjetorit. Si falënderim për fansat, Resident Evil Village do të përfshijë aksesin në një përvojë me shumë lojtarë falas për t’u luajtur të titulluar Resident Evil Re:Verse, që vjen në PlayStation 4, Xbox One dhe PC. Një kastë e të gjithë yjeve të personazheve të preferuar të Resident Evil e nxjerrin atë në betejat e vdekjes me katër deri në gjashtë lojtarë në vende ikonike nga seria. 

49.99

Kategoritë

12

Resident Evil Village (PS5)