fbpx

Tastierë Mekanike Logitech G915 Wireless GL Tactile Carbon

199.99224.99 (-11%)

In stock

5099206080638

SKU: 5099206080638 Category:

199.99224.99 (-11%)

Përshkrimi

Përshkrimi

Tastierë lojrash me valë Logitech G915 Mekanike me dritë RGB – QWERTY – Struktura amerikane

Një përparim në dizajn dhe zhvillim, G915 përmban LIGHTSPEED pa tel të nivelit profesional, LIGHTSYNC RGB të avancuar dhe çelësa të rinj mekanikë me performancë të lartë dhe me profil të ulët. I krijuar me kujdes nga materiale premium, G915 është një dizajn i sofistikuar me bukuri, forcë dhe performancë të pakrahasueshme. Njihuni me G915 LIGHTSPEED dhe luani gjeneratën e ardhshme.

Specifikimet:
– Ndërfaqja: USB, Bluetooth, 2.4 GHz
– Marrës me valë: Logitech LIGHTSPEED
– Vendndodhja dhe paraqitja: QWERTY US International
– Funksioni i tastit: Multimedia, i programueshëm, vëllimi, butonat makro, G-Key
– Çelësi i tipit GL Linear
– Dimensionet ( B x D x H): 47,5 cm x 15 cm x 2,2 cm
– Pesha: 1,025 kg

Kategoritë

Tastierë Mekanike Logitech G915 Wireless GL Tactile Carbon

199.99224.99 (-11%)

Shtoje në shportë