fbpx

Tastierë Mekanike Logitech MX MINI Minimalist Wireless Illuminated

139.99159.99 (-13%)

In stock

5099206103221

SKU: 5099206103221 Categories: , ,

139.99159.99 (-13%)

Përshkrimi

Veçoritë

  • Shkrimi mekanik i lëngshëm dhe i qetë: Tastiera mekanike MX përmban Çelësa të qetë me prekje që japin ndjesi dhe rrjedhje të nivelit tjetër me më pak zhurmë – Çelësat “klikues” dhe “linear” janë gjithashtu të disponueshëm
  • Çelësa të profilit të ulët, më shumë rehati: Një strukturë tastierë e krijuar për saktësi të lehtë, me një faktor të formës së plotë dhe çelësa mekanikë të profilit të ulët për ergonomi më të mirë
  • Ndriçim inteligjent: tastet me dritë prapa ndizen në momentin që duart tuaja i afrohen tastierës pa tel dhe përshtaten automatikisht për t’iu përshtatur kushteve të ndryshimit të ndriçimit
  • Rrjedha më e shpejtë e punës, më shumë personalizim: Personalizo tastet Fn, cakto efekte të ndriçimit të pasëm, aktivizo Flow ndër-kompjuter, kontrollin e shumë pajisjeve dhe më shumë në opsionet e përmirësuara Logi+
  • Shumë pajisje, shumë OS: Çiftoni tastierën me valë MX Mekanike Bluetooth me deri në 3 pajisje në pothuajse çdo sistem operativ nëpërmjet Bluetooth me energji të ulët ose marrës të përfshirë Logi Bolt
  • Karikimi i shpejtë USB-C: Tastiera mekanike MX qëndron e ndezur deri në 15 ditë me një karikim të plotë ose deri në 10 muaj me ndriçimin e pasmë të fikur

Kategoritë

Tastierë Mekanike Logitech MX MINI Minimalist Wireless Illuminated

139.99159.99 (-13%)

Shtoje në shportë