fbpx

WEBCAM LOGITECH C920S PRO HD

109.99119.99 (-8%)

In stock

5099206082199

SKU: 5099206082199 Categories: ,

109.99119.99 (-8%)

Përshkrimi

Telefonata me video në Full HD 1080p (deri në 1920 x 1080 piksele) me 30 korniza për sekondë

Telefonata me video në 720p HD (deri në 1280 x 720 piksele) me 30 korniza për sekondë

Lente xhami premium me fokus automatik

Korrigjimi i ndriçimit

Dy mikrofona stereo të integruara me reduktim automatik të zhurmës

Kapëse universale për laptopë dhe ekrane LCD dhe CRT të adaptueshme për trekëmbësh

Grila për të ruajtur privatësinë tuaj si dhe lentet

Platformat e përputhshme: Skype, Google Hangouts dhe FaceTime (për Mac)

E përputhshme: Windows 7 / 8 / 10 / MacOS 10.10 ose versione të mëvonshme

Gjatësia e kabllit: 1.5 m

Kategoritë

WEBCAM LOGITECH C920S PRO HD

109.99119.99 (-8%)

Shtoje në shportë