fbpx

Xiaomi MI 3H Air Purifier

189.99219.99 (-14%)

In stock

Përshkrimi i produktit Pastrues ajri Xiaomi MI 3H

Pastruesi i ajrit Xiaomi MI 3H është kaq i dobishëm, i fuqishëm, kompakt dhe i qetë, kështu që do të bini në dashuri me këtë pastrues ajri të brendshëm , sepse mund të thithë të gjitha llojet e grimcave ndotëse në ajër, si smogu, pluhuri, aromat nga kuzhina. dhe kafshët shtëpiake, polen, marimangat, tymi, ndër të tjera.

Ky pastrues ajri për alergjitë mund të eliminojë agjentët e dëmshëm në një zonë mbulimi efektiv prej 45 m2 dhe mund të zhvillojë grimca CADR (Clean Air Delivery Rate) deri në 380 m3/h . Ka 3 filtra pastrues : një filtër primar që eliminon grimcat e vogla, një filtër me efikasitet të lartë që fshin grimcat e thithshme, bakteret dhe viruset, dhe karbonin e aktivizuar që zhduk përbërjet e paqëndrueshme, gazin dhe aromat.

Ekrani rrethor me prekje OLED lejon manipulimin e funksioneve në modalitetin automatik, modalitetin e natës dhe modalitetin e preferuar, me tre nivele shpejtësie. Ky pastrues ajri për shtëpi është i mrekullueshëm për një gjumë të mirë natën falë nivelit të ulët të zhurmës prej 32 decibel. Përveç kësaj, ai mund të kontrollohet nga aplikacioni My Home nëpërmjet Wi-Fi, i pajtueshëm me iOS dhe Android, dhe me një asistent zanor si Google Assistant dhe Amazon Alexa.
KARAKTERISTIKAT:
– Optimizimi i rrjedhës së ajrit, filtra 380 m3 në orë
– Filtrim me tre nivele
– Filtri HEPA Class 13: filtron 99,97% të të gjitha substancave alergjike etj.
– Alarmi i ndryshimit të filtrit
– Madhësia ideale e dhomës: 26 – 45 m2
– Ekran me prekje OLED për kontroll dhe shfaqja e cilësisë së ajrit, temperaturës dhe lagështisë së dhomës
– Kontroll i plotë dhe i zgjuar mbi aplikacionin Mi Home, Alexa dhe Google
– Sensori i ndriçimit për zbehjen automatike të ekranit
– Sensori i pluhurit lazer
– Funksioni i kohëmatësit
– Lidhja me valë: 2,4 GHz WiFi

189.99219.99 (-14%)

Kategoritë

2

Xiaomi MI 3H Air Purifier

    189.99219.99 (-14%)

    Add to Cart