fbpx

Kartelë grafike ZOTAC Gaming GeForce RTX 4070 Ti

989.991,199.99 (-18%)

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Mundësuar nga NVIDIA DLSS 3, hark ultra-efikas i Ada Lovelace dhe gjurmim me rreze të plotë
  • Ora e rritjes 2625 MHz, 12 GB GDDR6X, 192-bit, 21 Gbps, PCIE 4.0
  • Ftohje e avancuar IceStorm 2.0, Ndriçim SPECTRA 2.0 ARGB, tifozë 3x 90 mm, Ndalesa e ventilatorit FREEZE, Kontroll aktiv i ventilatorit, Pllakë e pasme metalike, mbështetëse GPU e bashkuar
  • 8K Ready, 4 Display Ready, HDCP 2.3, VR Ready
  • 3 x DisplayPort 1.4a, 1 x HDMI 2.1a, DirectX 12 Ultimate, Vulkan RT API, Vulkan 1.3, OpenGL 4.6

989.991,199.99 (-18%)

Përshkrimi

Trinity OC DLSS 3 12GB GDDR6X 192-bit 21 Gbps PCIE 4.0 Gaming Graphics Card, IceStorm 2.0 Advanced Cooling, Spectra 2.0 RGB Lighting, ZT-D40710J-10P

Kategoritë

Kartelë grafike ZOTAC Gaming GeForce RTX 4070 Ti

989.991,199.99 (-18%)

Shtoje në shportë