fbpx
 • Xiaomi Mi Electric Scooter 3

  Fuqia dalëse më e fortë me fuqi maksimale 600 W
  Skuteri mund të arrijë një shpejtësi maksimale
  prej 25 km/h dhe ka një kapacitet ngjitjeje me
  pjerrësi prej 16%. Lëvizni veten përpara vetëm
  me një shtypje të lehtë të përshpejtuesit.

  30 km rreze ekstra të gjatë
  Sistemi i rikuperimit të energjisë kinetike (KERS)
  mund të rikuperojë energjinë kinetike nga frenimi
  dhe frenimi, dhe ta shndërrojë atë në energji
  elektrike të përdorshme për të përmirësuar më tej
  diapazonin e udhëtimit. Lundroni lirshëm nëpër
  rrugë të gjera dhe korsi të ngushta, duke shijuar
  peizazhin e bukur gjatë rrugës.

  Tre mënyra shpejtësie, ndërrim i lehtëThjesht
  shtypni dy herë butonin e energjisë për të
  kaluar në tre mënyra. Kur udhëtoni për në punë
  , shtypni S për të ecur më shpejt. Kur lundroni
  nëpër park, shtypni D dhe në zonat e mbushura
  me njerëz, mund të aktivizoni modalitetin e
  këmbësorëve për të ecur së bashku. Siguria e
  mënyrave të shpejtësisë është vlerësuar nga
  TÜV Rheinland* sipas rregulloreve EN17128.

  Shënime:
  1. Testuar kur është plotësisht i karikuar
  dhe në kushtet e mëposhtme: 75 kg ngarkesë,
  temperaturë 25℃, pa erë në një rrugë të
  sheshtë në Modalitetin Ekonomik (ECO) dhe
  me një shpejtësi konstante prej 15 km/h.
  Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të ndryshojë
  në varësi të temperaturës, ngarkesës, shpejtësisë
  së erës, kushteve të rrugës, zakoneve të funksionimit
  dhe faktorëve të tjerë.
  2. Siguria e palosjes dhe siguria e modalitetit
  të shpejtësisë janë vlerësuar nga TÜV Rheinland,
  sipas rregulloreve EN 17128:2020.
  3. Kur bateria hyn në modalitetin e fjetjes,
  skuteri juaj nuk mund të ndizet. Ju lutemi
  karikoni atë për tre sekonda për të aktivizuar baterinë.
  4. Të gjitha të dhënat e mësipërme janë marrë
  nga Ninebot Labs. Gabimet në performancën
  aktuale mund të ndodhin për shkak të ndryshimeve
  në kushtet objektive.
  5. Ju lutemi, njihuni me ligjet, rregulloret
  dhe masat paraprake përkatëse përpara se të
  blini një Skuter Mi Electric. Ju lutemi respektoni
  ligjet dhe rregulloret përkatëse lokale kur
  përdorni skuterin Mi Electric.
  6. Si logoja e vjetër Mi ashtu edhe logoja e re
  Mi janë marka tregtare të Xiaomi Inc.
  7. Disponueshmëria e ngjyrës gri mund të
  ndryshojë sipas rajonit

  499.99549.99

  Xiaomi Mi Electric Scooter 3

  499.99549.99
 • Xiaomi Mi Electric Scooter 3

  Fuqia dalëse më e fortë me fuqi maksimale 600 W
  Skuteri mund të arrijë një shpejtësi maksimale
  prej 25 km/h dhe ka një kapacitet ngjitjeje me
  pjerrësi prej 16%. Lëvizni veten përpara vetëm
  me një shtypje të lehtë të përshpejtuesit.

  30 km rreze ekstra të gjatë
  Sistemi i rikuperimit të energjisë kinetike (KERS)
  mund të rikuperojë energjinë kinetike nga frenimi
  dhe frenimi, dhe ta shndërrojë atë në energji
  elektrike të përdorshme për të përmirësuar më tej
  diapazonin e udhëtimit. Lundroni lirshëm nëpër
  rrugë të gjera dhe korsi të ngushta, duke shijuar
  peizazhin e bukur gjatë rrugës.

  Tre mënyra shpejtësie, ndërrim i lehtëThjesht
  shtypni dy herë butonin e energjisë për të
  kaluar në tre mënyra. Kur udhëtoni për në punë
  , shtypni S për të ecur më shpejt. Kur lundroni
  nëpër park, shtypni D dhe në zonat e mbushura
  me njerëz, mund të aktivizoni modalitetin e
  këmbësorëve për të ecur së bashku. Siguria e
  mënyrave të shpejtësisë është vlerësuar nga
  TÜV Rheinland* sipas rregulloreve EN17128.

  Shënime:
  1. Testuar kur është plotësisht i karikuar
  dhe në kushtet e mëposhtme: 75 kg ngarkesë,
  temperaturë 25℃, pa erë në një rrugë të
  sheshtë në Modalitetin Ekonomik (ECO) dhe
  me një shpejtësi konstante prej 15 km/h.
  Jetëgjatësia aktuale e baterisë mund të ndryshojë
  në varësi të temperaturës, ngarkesës, shpejtësisë
  së erës, kushteve të rrugës, zakoneve të funksionimit
  dhe faktorëve të tjerë.
  2. Siguria e palosjes dhe siguria e modalitetit
  të shpejtësisë janë vlerësuar nga TÜV Rheinland,
  sipas rregulloreve EN 17128:2020.
  3. Kur bateria hyn në modalitetin e fjetjes,
  skuteri juaj nuk mund të ndizet. Ju lutemi
  karikoni atë për tre sekonda për të aktivizuar baterinë.
  4. Të gjitha të dhënat e mësipërme janë marrë
  nga Ninebot Labs. Gabimet në performancën
  aktuale mund të ndodhin për shkak të ndryshimeve
  në kushtet objektive.
  5. Ju lutemi, njihuni me ligjet, rregulloret
  dhe masat paraprake përkatëse përpara se të
  blini një Skuter Mi Electric. Ju lutemi respektoni
  ligjet dhe rregulloret përkatëse lokale kur
  përdorni skuterin Mi Electric.
  6. Si logoja e vjetër Mi ashtu edhe logoja e re
  Mi janë marka tregtare të Xiaomi Inc.
  7. Disponueshmëria e ngjyrës gri mund të
  ndryshojë sipas rajonit

  499.99549.99

  Xiaomi Mi Electric Scooter 3

  499.99549.99

Kategoritë